Opdateret juni 2023

De bedste steder at holde sin
julefrokost i 2023

Du er sikkert på udgik efter steder du kan holde din næste julefrokost. Det kan enten være for din familie eller for en virksomhed du arbejder i. Uanset hvad, så skal i have et sted at være og muligheder er mange. Oftest skal man også være tidligt ud, så man er sikker på at finde et sted der er ledigt, for der er rifter om de gode steder at holde julefrokost. Vi håber du er i god tid.

I listen nedenfor kan du finde de steder som vi mener er det bedste steder når det kommer til at holde en god julefrokost. Vi har testet alle de steder vi har på listen og derfor kan vi lave denne liste for dig med kun de absolut bedste. Vi har endda delt det op til dig, så du kan se de bedste steder i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Nemmere bliver det ikke at finde det rigtige sted, men sørg for at bestille i god tid.

JULEFROKOST I KØBENHAVN
Venner CPH

Venner CPH

Teglgårdstræde 13, 1452 København

Venner er etableret af de to kokke David og Camille. Her skabes mad med respekt for det danske sæsonkøkken, mens der drages inspiration fra de to parnteres rødder, i henholdvis Canada og England.

Hos Venner CPH finder du absolut nogle fede lokaler hvor du kan holde en sjov julefrokost med venner og familie.

Når du først træder indenfor hos Venner, vil en helt ny verden åbne sig, restauranten råder nemlig over 300m2, med plads til alverdens arrangementer og her vil du blive modtaget som én af vennerne. Alt i alt et rigtig godt sted at komme hen.

Pr kuvert 450,-

JULEFROKOST I JYLLAND

JULEFROKOSTEN ER ALTID NOGET SPECIELT

Årets store fest for både familie, venner og virksomheder er julefrokosten. Julefrokoster er nemlig kendt for snaps, hygge og god mad og derfor elsker folk også denne begivenhed.