Opdateret juni 2023

De bedste weekendophold til dig og din partner eller hele familien i 2023

Det kan nogle gange være lidt svært at finde et godt weekendophold og tit ender man med at spørge venner og familie hvor de har været, så man er sikker på at finde noget der er godt. Her på turguides er det os der hjælper dig. Vi har nemlig prøvet dem alle sammen på listen og vi har kun valgt de bedste til dig af dem som vi prøver. På den måde kan du være sikker på dit valg uanset hvad du vælger.

Vi har delt listen lidt op, så du finder de bedste weekendophold på Sjælland, fyn og i Jylland. Så er det op til dig om du vil køre efter det eller om du bare vil vælge noget i nærheden. Disse ophold er nemlig oplagt til at komme væk fra børn eller arbejde og bare nyde hinanden i gode og dejlige omgivelser. Vil du have familien med er det heller ikke noget problem. Familierne har vi nemlig også tænkt på.

WEEKENDOPHOLD PÅ SJÆLLAND
romantisk-ophold-kragerup-gods-10

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Ruds Vedby, Sjælland, Danmark

Kragerup Gods går 8 slægter tilbage, og har bygninger, der kan dateres tilbage til 1610. I dag er Kragerup Gods et moderne, bæredygtigt initiativ, der driver et aktivt landbrug og samtidig en masse aktiviteter.

Stedet er meget smukt og gennemført og værelserne er lækre og indrettet med møbler og en god seng i kan sove i.

Blot en times kørsel fra København og her finder du et stykke af Danmarkshistorien, nemlig Kragerup Gods. Det er ikke svært at forestille sig Blixen på Kragerup, når man ser de store bygninger, omringet af voldgraven og de grønne skovarealer. Er fantastisk sted at holde et weekendophold for to.

Fra 2495,-

Glamping på Lefeldtgaard

Ringsted, Sjælland, Danmark

Pak tasken og sæt kursen mod fredfyldt glamping på Lefeldtgaard ved Ringsted – under én time fra København. Glamping er jeres måde at nyde et ophold, der kombinerer frisk luft og luksus på samme tid.

Glamping er populært i disse tider og måske bliver du også bidt af det efter du har prøvet det.

Hos Lefeldtgaard skal I bare slappe af og nyde oplevelsen sammen. Opholdet indeholder både brunch og aftensmad bestående af en madboks med friske og primært økologiske råvarer, som I selv tilbereder over bålet eller grillen. Det er hygge!

Fra 1995,-

WEEKENDOPHOLD I JYLLAND

Nørre Vissing Kro

Skanderborg, Midtjylland, Danmark

I kan mærke kroens historie allerede inden, I sætter foden indenfor. Kroens facade emmer nemlig af hygge og gamle dage med sprossede vinduer, blå mursten, blomster og retro lamper.

Kroen er smuk og der er rigtig hyggeligt. Kroen har sæsonåbnet, så tjek datoerne inden du begynder at glæde dig.

I befinder jer i et af Danmarks smukkeste områder, hvor naturen omkring jer blot venter på, at I udforsker den. Om I vælger afslapning i pejsestuen eller en gåtur i området, så afsluttes dagen med en 4-retters sæsonmenu og vinmenu i kroens restaurant.

Fra 2390,-

WEEKENDOPHOLD PÅ FYN

WEEKENDOPHOLD FOR 2 ELLER FLERE

Når man skal på weekendophold er det tit noget man laver med sin partner. Det kan være du trænger til at komme lidt væk fra det hele eller måske vil du bare overraske din søde kæreste med et ophold og lidt hygge hvor der ikke er afbrydelser hele tiden. Her er disse weekendophold på listen noget du skal kigge efter.

Et romantiskweekendophold er nemlig noget der gør underværker og det ved du sikkert allerede godt. Vi siger de bare igen fordi det er vigtigt at man plejer sit forhold og bare slapper af i hinandens selskab engang imellem.